top of page

Papin toimi avoinna Tampereen seurakunnassa

Päivitetty: 24. syysk. 2021

Tampereen ortodoksiseen seurakuntaan julistetaan haettavaksi papin työsopimussuhteinen toimi. Toimen sijoituspaikka on Kokkola ja papin esimiehenä on Tampereen kirkkoherra.


Hakijan tulee toimeen valituksi tullakseen täyttää ortodoksisen kirkkojärjestyksen 132 §:n mukaiset kelpoisuusehdot. Hänen eduksensa katsotaan ruotsin ja venäjän kielen taito. Toimen vastuualueeseen kuuluu toiminta-alueen jumalanpalveluselämä ja seurakuntatyö. Tointa täytettäessä otetaan huomioon hakijan kyky kehittää ja organisoida seurakuntatyötä. Työssä tarvitaan aloitekykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelyä ja pitkäjännitteistä suunnitelmallisuutta.


Toiminta-alue on Vaasan kappeliseurakunnan lisäksi Oulun seurakunnan eteläinen alue. Tarpeen tullen pappi tekee työtä koko Tampereen seurakunnan alueella. Vaasan pappi toimii papin lähiesimiehenä. Tehtävä on otettavissa vastaan 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.


Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät ortodoksisen kirkon työehtosopimuksen mukaisesti. Toimi sijoittuu vaativuusryhmään IV. Tointa täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.


Vapaamuotoiset hakemukset, joista käy ilmi asianmukainen koulutus sekä aikaisempi työkokemus, osoitetaan Oulun hiippakunnan piispalle. Hakemukset tulee toimittaa Oulun metropoliitan kansliaan 30.7.2021 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen oulun.hiippakunta@ort.fi tai postin välityksellä (Nummikatu 30 B 16, 90100 Oulu).


Lisätietoja antaa kirkkoherra Aleksej Sjöberg (050 5570050, aleksej.sjoberg@ort.fi).


Oulussa 8.7.2021


Metropoliitta Elia

Oulun hiippakunnan piispa

Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page